Jag lever!

Jag lever!

somanybeforeyouTrodde ni att jag övergett er? Inte då! Jag är här, i bakgrunden, påbörjar inlägg då och då men slutför dom inte.

Idag fick jag beskedet att jag blivit antagen till höstsalong på Romelegården, spännande och kul! Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men ibland när jag sitter själv i ateljén så börjar jag fundera på vad jag egentligen håller på med. Jag målar direkt från mitt inre och det är ganska utlämnande. Speciellt när det jag målar inte ser lika starkt ut som jag känner det. När det blir, i mina ögon, skräp och kitschigt. Jag har lärt mig hantera det bättre nu än innan. Tidigare slängde jag det jag påbörjat och började om från början med något annat, men bilden kom tillbaka om och om igen och nu förtiden har jag insett att jag måste göra den. Måste trava igenom träsket av kitsch och banalitet, måla skräpet, leva skräpet och komma ut på andra sidan. På andra sidan väntar belöningen, på andra sidan skapas magi och nya insikter.

Undrar ni förresten hur det gick med kycklingen som jag skrev om sist? Här kommer den i sin färdiga skrud. Jag blir så glad varje gång jag ser den i disken.

färdigt kycklingpaket

Allt gott,

Mika

2 Kommentarer

 1. Angelica

  Fantastiska målningar!
  Älskar dem. För att få veta mera om dem, storlek o pris mailar man dig då?
  Gör du beställningar på liknande tavlor också ? Typ den sista fast med söner? Kram till dig Mika.

  1. Mika

   Tack! Vad roligt att du tycker om den! Jag gör bilder på beställning om du är intresserad så klicka på ”kontakt” här ovanför, fyll i fälten så tar jag kontakt med dig så snart jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *