Olika men lika.

IMG_4860

Eftermiddagen har spenderats i Malmö. Ännu en utställning är till ända. Denna gången var den i Malmö på Katrinetorp Landeri. Vi var sex stycken kvinnor som ställde ut våra alster för allmän åskådan på temat ”Olika men lika”. Lokalen är fantastisk! Jag hoppas att jag får ställa ut där igen.
Tack alla ni som besökte oss!

Jag har uppdaterat min portfolio med målningar här på sidan. Gå gärna in och titta. Jag har inte löst alla teknikaliteter här på sidan så har ni frågor om titel, storlek eller hur målningen är gjort så ber jag er ta kontakt med mig.

Jag fick mycket bra och utvecklande kritik på utställningen och jag är supertaggad för framtiden!

Sommarens utmaning till er (och mig…):
Ser ni ett galleri eller fri utställning någonstans, se till att ta er in och upplev verken!

Allt gott!
Mikaela

IMG_4845

Olika men lika -utställare

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *