Whales and stuff at Society6.

Whales and stuff at Society6.

Host, host… måste harkla mig lite. Min engelska är otränad men från och med idag så gör jag en Engelsk (svengelsk?) variant på alla mina inlägg.

Jag har numera lagt upp några av mina bilder på Society6 (vad är det? Jo: en sida där jag som bildskapare kan lägga upp bilder och du som potentiell kund kan beställa produkter med mina bilder.) Hur kul som helst! Jag kommer uppdatera er vidare när mina varuprover kommer (Iiiiiiiiiih! Så in i nordens nyfiken!!!).

 

                     Gå in och klicka runt själv! (Vem vill inte ha en luftballong val på duschdraperiet liksom?!)

Titta in i min butik på Society6.

Klicka på loggan här under.

”From this day and on I will do my best to translate all of my blogposts to english (some of the words i probably will make up… because my english is a bit rusty).

Im now represented at society6 (if you wonder; it´s a page where creators like me can post pictures and potential customers can buy products with artists picture on them.) I´ve ordered some samples and will keep you updated as soon as I receive them. Click on the logo above and you will get directed to my page (I mean… who wouldn’t want a shower curtain with a flying whale  on it?)”

Allt gott,

Mika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *